Jdi na obsah Jdi na menu
 


JIHOAFRICKÉ SUKULENTY V SÍTI

28. 1. 2021

 

Naše členská základna stárne a stárne. Ještě celkem zachovalý je Jakub Jilemický, a tak se rozhodl nás staříčky a stařenky navštívit se svým povídáním v našich domovech seniorů. Ve středu 27. ledna jsem se učesal, oblékl si čisté pyžamko a položil sušenku na stůl. Ale nikdo nešel. K večeru mi naštěstí dobrý Kuba zavolal a upřesnil, že se objeví v počítači, a jak ho tam najít. Pak už vše šlo jak na drátkách, či wifinách.
Kuba je muž cílevědomý a pilný, v Africe vstává brzy ráno, nelelkuje, čas v terénu využívá naplno. V přednášce nám ukázal mnoho a mnoho a mnoho různě krásných zástupců rodu Haworthia. Ale přidal i několik tlusticovitých, pryšcovitých, či kosmatcovitých rostlin a nemalé množství inteligentních a vtipných postřehů z této krásné vzdálené země, kam se mnozí z nás seniorů možná (už) nikdy nepodívají.
Kubova přednáška opět potěšila a už se těším na jeho další, pravděpodobně již hologramickou. To znamená, že ty Kubovy havorcky budete mít doma v obýváku a můžete je třeba i zalít. Akorát, že si namočíte koberec.

OM, 27.1.2021

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář