Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKOCHOVICE ZAS A VÍCE

19. 1. 2016
 
 
DRUHÉ SETKÁNÍ PŘÁTEL SUKULENTŮ POŘÁDANÉ STŘEDOČESKÝMI SUKULENTÁŘI 27. SRPNA 2016 VE SKOCHOVICKÉ HASIČÁRNĚ.
 
Je nám nesmírnou ctí, že naše akce byla v těžké konkurenci vybrána k oslavě 30. výročí založení SPS. Zlí jazykové prý tvrdí, že nás předsedkyně Radka zvolila pro osobnosti organizátorů: Tomáš Malíř (pan Mužný), Kuba Jilemický (pan Krásný), Ota Melichar (pan Ukecaný). A já na to, že ti jazykové nejsou zlí. 
Takže si můžete onu poslední prázdninovou sobotu zapsat do diáře jako svátek. Já už ji tak samozřejmě mám vytištěnou.
Od 8 h do pozdního odpoledne vás čeká bohatý program s mnoha překvapeními a věcmi očekávanými. Je to hodně nabité, protože jsme si řekli, že to vydařené v 1. ročníku zachováme a to nevydařené vypustíme. Po vyhodnocení Tomáš vypustil pouze bazén naproti hasičárně. Předběžný program, který se ještě může přeskupit: prodej rostlin, slovo zasvěceného, překvapení, přednáška, kávička, překvapení, přednáška, oběd, prodej rostlin, vyhlášení nejkrásnější rostliny v sále, přednáška, tombola a překvapení.
O akci je velký zájem i ze strany přednášejících. K dnešnímu dni máme 9 zájemců. Další se už na letošek nehlaste, na příští rok nevím nevím. I těch 9 je dost, tak jsme se rozhodli, že 6 sloučíme dohromady.
Upřesnění budou následovat.
 
Ota M.
 

Skochovice srpen 2015 - foto: Jan Gratias