Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na Plzeňsko-lhotský sukulentářský potlach 2014

7. 7. 2014

 

Letos navzdory okurkové sezóně, kdy se přes prázdniny moc akcí nekoná, zveme všechny přátele sukulentů z Plzeňska i větších dálav na tradiční prázdninovou přednáškovo - burzovní akci:

 

sobota 12.7.2014 : PLZEŇSKO-LHOTSKÝ SUKULENTÁŘSKÝ POTLACH

 

Akce se bude konat netradičně v jiném termínu i místě než předchozí ročníky PSP. Jiný termín je způsoben spojením tohoto setkání s oslavou jistých kulatin jednoho z organizátorů akce (logicky toho kulatějšího). S tím souvisí i jiné místo – protože stejně valná část účastníků potlachu přejížděla odpoledne do sbírky Zelných listů, udělali jsme změnu a tentokrát celý program potlachu proběhne u nás ve sbírce už od rána. Plánované zahájení přednášek v 9 až 10 hodin, výměnná a prodejní burza bude organizovaná po obědovém občerstvení. Prohlídka naší sbírky průběžně. Akce proběhne za každého počasí, povětšinou pod střechou (pro případ chladnějšího počasí si vezměte teplejší, nejlépe nepromokavý oděv).

 

Přislíbené přednášky:

Jakub Jilemický a kolektiv – Jak hledati sukulenty v krajině Jižní Afriky

Ota Melichar a kolektiv – Kapsko 2014 – zážitky, fotky a veselé historky z cestování

V nadějném jednání: Boris Puk Vrškový - Etiopie

Organizační upřesnění najdete na www.zelenelisty.cz

 

Pro dobrou organizaci a dostatečný počet židlí prosíme zájemce o účast na letošním potlachu, aby poslali předběžnou přihlášku do pátku 11. 7. na e-mail zelene.listy@seznam.cz (děkujeme předem). Adresa konání akce je Lhota u Plzně, Na Plzeňce 2. Další informace a upřesnění budou průběžně doplňována – sledujte budoucí aktualizace pozvánky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

blahopřání

(Eva Smržová, 1. 7. 2014 16:22)

Ahoj Jirko a Radko,
Ota mi přeposlal vaši milou pozvánku a moc děkuji. Bohužel jsem už něco slíbila a těžko to můžuu změnit.
Milý Jirko, přeju Ti samé krásné kytky, velké úspěchy v pěstování a šťastný život.
Užijte si krásné setkání

Eva