Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na online schůzi (20. 1.) a přednášku (27. 1.)

17. 1. 2021

 

Pozvánka k přednáškám o sukulentech a dalších xerofytech pro členy SPS
 
Vážení přátelé sukulentů,
protože republikových akcí, na kterých se můžeme potkat, rapidně ubylo (vloni se sukulentářsky povedly pouze Skochovice, kdo nepřijel, prohloupil), zkusíme se po vzoru některých kaktusářských spolků začít setkávat virtuálně u počítačů. Kdo bude chtít kouknout na nějakou přednášku (cestovatelskou, pěstitelskou) a může se připojit ve stanovenou a dopředu ohlášenou dobu na net, stačí mu kliknout na zaslaný odkaz a octne se ve společnosti dalších sukulentních nadšenců. Po přednášce je možno položit doplňující dotazy na dané téma.
Budou to schůzky čistě dobrovolné, přednášky budou z velké části tzv. recyklované, tudíž už někdy někde v minulosti proběhly, ale to, myslím, vůbec nevadí a pokud ano, stačí počítač vypnout a podívat se příště na něco jiného.
Neslibujeme, že se nám bude dařit přemlouvat dobrovolné přednášející donekonečna, ale dokud budeme jedinou zábavu muset hledat doma, je to určitě zajímavý způsob, jak se podívat do blízkého i vzdáleného světa pohledem obdivovatelů xerofytních rostlin. Uvidíme, zda bude ochota přednášejících a zájem pozorovatelů pokračovat i s nástupem jarní pěstovací sezóny, buď tento cyklus „zředíme“ nebo do podzimu přerušíme.
 
přednáška - z cest po JARu, autor Jakub Jilemický, termín 27. 1. v 18h
- heslo: adenium 

 
Za SPS vás zdraví
Radka Matulová
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář