Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výzva stávajícím, minulým i budoucím členům naší sekce

26. 4. 2009

 

Jakožto osoba, odpovědná za evidenci veškerého členstva Sekce pěstitelů sukulentů v obou našich republikách a ve všech třech našich zemích, sepisuji toto databázové provolání. Máme ke dnešnímu dni celkem 720 historicky a postupně přidělených členských čísel. Je to úžasná plejáda jmen za těch 22 let, snad každý, kdo v našich zemích kdy zvedl své oči od květináčů se sukulenty, je v ní uvedený a naší sekcí prošel. Jenomže každá databáze zastará a znefunkční a proto volám: všichni kdož chcete, aby komunikace v naší sekci mohla běžet oběma směry a byli jste více oslovitelní a informovatelní, pošlete na moji e-mailovou adresu (sps.maule@seznam.cz) také svou aktuální e-mailovou adresu, případně jiné obdobně funkční komunikační spojení a upřesnění (mobil, či v „nejhorším případě“ platnou adresu svého bydliště). Vím jistě o nemalé části bývalých členů, kteří kdysi nějaké členské číslo dostali přidělené a teď neví, jak to s nimi vlastně je, a docela rádi by se zase nějak zapojili. Slibuji na svou sukulentní čest a cibulové svědomí, že Vaše osobní údaje do naší databáze svěřené nebudou nikdy poskytnuty třetím osobám a nebudou nikdy zneužity k případným nekalým obchodním aktivitám.

Pro nové zájemce o členství sděluji, že přestože připravujeme oficiální členskou přihlášku se všemi „parádami“, v podstatě stačí poslat buď na můj e-mail, nebo na e-mail zemsky příslušného místopředsedy základní údaje o své osobě (tj. jméno a příjmení, adresu bydliště nebo adresu zasílací, pouze rok narození, a dál už právě jen nějaký ten nejjednodušší komunikační kanál, nejlépe osobní funkční e-mailovou adresu. K těmto údajům stačí připojit nějakou jednoznačnou formulaci, že se chcete dobrovolně stát členy SPS.

Děkuji za pochopení a těším se na vaše upřesňující maily.

Jiří Maule – evidence členů SPS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přihláška

(Zbyňka Drncová, 16. 6. 2009 12:33)

Přihlašuji se tímto do tvé evidence členů jako sedmistýdvacátýprvý člen.Zdravím Zbyňka

ponuka

(Ján Baran zo Zvolena, 14. 6. 2009 10:48)

Prajem príjemný dobrý deň. Som členom KK vo Zvolene a venujem sa perokresbám. V máji som vystavoval na požiadanie Janky Michálkovej v rámci medziklubovej spolupráce svoje perokresby na výstave kaktusov a sukulentov v Piešťanoch. Ponúkam Vám na požiadanie zhotovenie perokresieb sukulentov pre potreby SPS,prípadne vystavenie kresieb na výstavách . Moja adresa je k dispozícii u Janky Michálkovej, prípadne v adresári zástupcov KK v SČSPKS./jankab@zoznam.sk/ V prípade záujmu autorov odborných článkov o ilustrácie tieto rád vyhotovím podla požiadaviek. Pár mojich kresieb si môžete prehliadnuť v poslednom čísle www.Cact.cz.