Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oznámení o změně výboru SPS

7. 4. 2013

 

Oznamujeme tímto členské základně Sekce pěstitelů sukulentů včetně jejího výboru, že dnešním dnem podáváme rezignaci na svoje funkce ve výboru SPS. Zůstáváme nadále členy SPS a budeme aktivně přispívat k její činnosti z pozice řadových členů. Jenom pro připomenutí, o jaké pozice ve výboru jde:

Radmila Matulová – místopředsedkyně SPS pro Čechy, hlavní redaktorka ročenky Adenium,

Jiří Maule – evidence členské základny SPS, redaktor ročenky Adenium.

Pro plynulé, logické a korektní předání našich výborových funkcí a činností si vymezujeme období do 31.5.2013. V tomto termínu se zavazujeme připravit k předání ucelenou evidenci aktuální členské základny včetně záznamů z minulých let, dále vyřízení veškerých finančních vztahů směrem k pokladně SPS (vyúčtování záloh, převod hotovostních výběrů příspěvků členů a vyúčtování nákladů na poslední distribuci tiskovin) a nové redakci Adenia chceme sehnat podklady na minimálně polovinu (tj. aspoň pět) příspěvků do letošní ročenky.

Přejeme naší Sekci pěstitelů sukulentů co nejrychlejší doplnění výboru o nové aktivní členy, kteří stejně jako my před 4 lety pomohou zachovat fungování naší sekce v dalším období.

7.4.2013

Radka Matulová a Jirka Maule

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář