Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letošní ročenka a výzva k placení členského příspěvku na tento rok

9. 11. 2012

 

Už je to tady. Se zpožděním, ale přece se konečně rodí letošní ročenka, plná zajímavých článků, cestovatelských i pěstovacích, navíc v nové inovované grafice. Objeví se zde i články o rostlinách, o kterých jste možná dosud neměli ani tušení, natolik zřídka se vyskytují v našich sbírkách. Je možné, že díky „zviditelnění“ „padnou do oka“ více pěstitelům, než jen autorům článků, zvláště, když už si je kdekdo může pořídit buď v tuzemských či těsně zahraničních pěstírnách.

Potěšilo, že do letošního přehledu zajímavostí ze sukulentního světa poprvé přispělo množství zajímavých autorů, s jejichž příspěvky jste se dosud setkávali jen jinde, na stránkách známějších kaktusovo- sukulentářských periodik. Jsme za to moc vděční, připomínáme, že všichni přispěli naprosto nezištně.

Letos však máme prosbu ke všem členům SPS, kteří odkládali platbu letošního členského příspěvku na poslední chvíli. Aby mohla ročenka vyjít a dostat se ke všem do konce letošního roku (díky vydávání ročenky i speciálu – tedy dvou periodik ročně se jistá finanční úspora z let minulých na kontě spolku vloni vyčerpala), potřebujeme, aby opozdilci poslali co nejdříve příspěvek (150 Kč jako vloni, ale nebráníme se ani tomu, když přidáte nějaký sponzorský dáreček, dárek či dar) převodem na konto SPS (č. účtu: 67230329/0800), jako variabilní symbol použili své členské číslo a pro jistotu do zprávy pro příjemce i celé jméno. Pokud si číslo nepamatujete, napište si na mailovou adresu sps.maule@seznam.cz. Přesné pokyny k placení najdete v rubrice Členství. Moc děkujeme předem.

Jako vždy se vás budeme snažit navnadit krátkými ukázkami z připravovaných článků ročenky, sledujte tedy v následujících několika málo týdnech stránky SPS a budete v obraze o tom, co můžete očekávat.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář