Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nabídka rostlin SPS 2020

6. 4. 2020

 

Nabídka byla platná do 30. 4. 2020. Nyní už neobjednávejte.

 

Objednávky adresujte Petru Hoffmannovi na email petr.hoffmann73@gmail.com

 
Objednávejte nejlépe vyplněním zasílací adresy (na konci tabulky) a sloupce I (vaše objednávka) na tomto listu. Případně vyplněním objednávkového formuláře (viz. druhý list tohoto dokumentu -  obj. kód včetně značky dodavatele). Vzhledem k novým fytosanitárním předpisům pro prodej rostlin přes internet mohou objednávat pouze členové SPS. Informace pro případné zájemce o členství jsou zde - Členství v SPS.
Uzávěrka objednávek bude 30. 4. 2020. Po tomto datu nebudou objednávky registrovány a vyřizovány.
Rostliny budou rozesílány  v druhé půlce května 2020, na dobírku. Jestliže nějaké rostliny z objednávky nebudou v zásilce, znamená to, že již byly vyprodány.
Order by filling column (your order) on the sheet and your address. Only SPS members can order. Membership information - Členství v SPS.
The plants will be distributed at the end of May 2020. If any plants of orders will not be in the shipment, it means that is already sold out. 
Akce se zúčastnili tito dodavatelé (suppliers): MD - Martin Drozd, MB - Miroslav Břenda, JS - Josef Skála, SR - Svatopluk Ryba, PH - Petr Hoffmann, BB - Boris Bokotej, ŠE - Štěpán Ernýgr.
 
 
 
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář