Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skochovické stolování

26. 7. 2021
 
Vážení přátelé sukulentních rostlin a pokrmů paní Malířové, jedenáct dvanáctin času dělícího od sebe jednotlivá skochovická setkání je za námi.
Stoly: Z dobře informovaných pramenů ke mně doteklo, že někteří z Vás své dužnaté mazlíčky rozmnožili, či se jich chtějí zbavit z jiných důvodů. Pár takových vykuků mi již s předstihem napsalo, abych jim v sále hasičárny rezervoval prodejní stoleček. Na loňské akci si totiž povšimli jistého přetlaku prodejců. Povšiml jsem si i já a těší mě to. Nicméně Vás ostatní žádám, abyste si stolek rezervovali. Pokud Vás bude hodně moc moc moc, pro ty, kteří nenapíšou a přesto přivezou, se s kolegou panem Malířem pokusíme u paní starostky rezervovat pink-ponkový stůl na přilehlém hřišti (je tam jeden). Pište zde dole do komentářů, či sem: otakar.melichar@gmail.com
 
Zajímavost: Na nedávném zasedání organizačního výboru (Malířová, Emerson, Malíř, Melichar) byla zjištěna nesrovnalost. Slosovatelných Skochovjanek bývá vydáno okolo 60, neslosovatelných řízků bývá vydáno okolo 80. Tímto zdravíme pana Chadrabu.
 
Tombola: I letos vyzývám účastníky akce, aby se nestyděli vložit do tomboly nejen rostliny, ale i jiné cenné předměty, či poživatiny. Oceníme domácí zavařeniny, uzeniny, suvenýry z cest, literaturu všech žánrů. Stále marně očekáváme houpací křesla, kukačkové hodiny a obraz s jelenem.
 

 

Soutěž: I letos naše premiérka paní Matulová s gustem vyhlásí nejkrásnější rostlinu v sále. A jako vždy bude vybírat z těch prodejných, tombolních a přivezených pouze za tímto účelem.
 
Ota Melichar
 

sko.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář