Jdi na obsah Jdi na menu
 


Setkání členů a příznivců SPS v Plzni 2010

22. 8. 2010

 

V sobotu 28. srpna 2010 se stejně jako vloni uskuteční setkání přátel sukulentů v přednáškovém sálku statku Lüftnerka v areálu plzeňské ZOO a BZ.

 

Program:

9h Zahájení

9.15h Fauna, flóra a život Etiopie 2008 – Zdeněk Bříza (odložená přednáška z loňského roku)

10.15h Balkánské netřesky a rozchodníky – Milan Hornát

11.15h Sokotra 2010- Boris Puk Vrškový (fotografie, které uvidíte pravděpodobně poprvé :-) )

12.30- 13.30h oběd v hospodě na statku

14- 15h – Miniburza rostlin

16- 17h – Prohlídka (Omrkneme, co je nového v zahradě- ta je teď v plném květu. Ze zvířat přibyly žirafy, nosorožci indičtí, hrošíci liberijští, gepardi, prasata savanová - bradavičnatá, atd.)

 

Pořadí přednášek i celý program jsou bez záruky (člověk míní, život mění - hlavně, že se s vámi zase uvidíme). Stejně jako vloni prosíme o předběžnou registraci účastníků (kapacita sálku je omezená). Zaregistrovaní účastníci mají vstup do ZOO aa BZ zdarma- nezapomeňte si do 8.45 u pokladny vyzvednout visačku (od označeného člena setkání), díky které můžete bez placení projít pokladnou. Protože tato akce není letos dotovaná od SPS (letošní hlavní sympozium SPS proběhne v září ve slovenských Pieštanech), budeme od členů i prodávajících vybírat symbolický poplatek, abychom uhradili nejnutnější náklady akce (dozvíte se u vstupu do sálu) - jako kompenzaci obdržíte malý sukulentní dáreček. Vše bude upřesněno v postupných aktualizacích programu akce – sledujte stránky SPS. Těšíme se na setkání a doufáme, že se setkáme se všemi, kteří byli vloni a třeba i dalšími přáteli sukulentů.

Důležité informace:

Jako vstup do zahrady slouží dvě pokladny (viz mapy na www.seznam.cz - zadejte heslo ZOO Plzeň). Neprodávající použijte dolní- hlavní pokladnu (mapa - jižní strana zahrady - bod č.2 - GPS 49° 45'  29.48''  N, 13° 21'  36.39''  E) a jděte kolem nových afrických a asijských expozic ke statku - žluté budově na kopci v zadní části zahrady. Prodávající jeďte k horní malé pokladně, kde zaparkujete na parkovišti (mapa- severní strana zahrady v blízkosti sídliště Vinice a po levé straně Dinoparku- GPS 49° 45'  33.939''  N, 13° 21'  17.445''  E). Horní malá pokladna je v těsné blízkosti statku Lüftnerka, kde se akce uskuteční - snadno si po obědě za pomoci ostatních přenesete bedny s rostlinami do sálku. Do areálu ZOO není možný vjezd autem pro velké množství návštěvníků v odpoledních hodinách. Pokud budete potřebovat bližší informace, ozvěte se na mail sps.matulova@seznam.cz.

Dodatek:

U obou pokladen před zahájením akce registrovaní účastníci setkání obdrží od organizátora visačky, díky kterým vás pokladní pustí přes pokladnu zadarmo (organizátor bude mít rovněž viditelnou visačku).

Důležité upozornění:

U vstupu do sálku se bude vybírat vstupné (akce není dotovaná SPS), 50 Kč neprodávající, 100 Kč prodávající. Děkujeme za pochopení, bez vstupného bychom museli náklady na pronájem sálu atd. hradit z vlastní kapsy.

V případě potřeby piště na mail: sps.matulova@seznam.cz či sps.maule@seznam.cz

P.S. Účast na setkání a v prodeji přebytků předběžně přislíbil i vyhlášený autor sukulentních bonsají - Svatopluk Ryba z Rakovníku- chystáme pro něj malé překvapení ! Účast potvrdilo i několik dalších známých sukulentářů- prodejců. Už se těšíme!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář